Quality Software:

OVER ONS

Quality Software

Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld, dat merkt u meteen. Wat begon met het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties voor grote en kleine bedrijven, mondde uit in een specialist in digitale technologieën die tot op de dag van vandaag het verschil maakt.

Quality Software

Gunter Fasoel

De oprichter van Quality Software, Gunter Fasoel, werkte jarenlang als ICT-consultant aan automatiseringsopdrachten bij verschillende financiële instellingen en multinationals, om vervolgens de stap te zetten naar een eigen onderneming.

Al snel ontpopte Quality Software zich tot een specialist in het bouwen van software op maat voor KMO’s in uiteenlopende sectoren.

Na de bankencrisis in 2008 nam de vraag naar integraties van bewezen standaardoplossingen de overhand en verschoof de software op maat naar het achterplan.

In sneltempo breidde Quality Software haar expertise en ervaring in het op maat afstemmen van CRM en ERP systemen en het bouwen van connecties en interfaces ten behoeve van effectieve en efficiënte maatwerk integraties uit.

WeTech Belgium

De komst van nieuwe digitale technologieën werd snel omarmd en inspireerde Gunter tot het oprichten van WeTech Belgium, samen met een aantal gelijkgestemde ondernemers. De focus? De mens en digitale technologieën dichter bij elkaar brengen.

UNIZO Aartselaar

Naast zijn engagement als ondervoorzitter van deze organisatie is Gunter ook actief betrokken bij zelfstandigen en KMO’s als voorzitter van UNIZO Aartselaar.

Vraag een gratis
offerte aan

Meer weten over de aanpak van Quality Software of wenst u de mogelijkheden tot samenwerking te bekijken? Contacteer ons via het formulier of geef ons een belletje en we maken graag een afspraak met u.

Contactformulier