Contact

QUALITY SOFTWARE
Jan Davidlaan 7
2630 Aartselaar
phone +32 (0)3 844 87 97
fax +32 (0)3 844 97 97
routeRoutebeschrijving

NL DE EN

UNIZO

Quality Software is lid van UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, de grootste ondernemingsorganisatie in Vlaanderen en Brussel.

UNIZO wil zelfstandige ondernemers en vrije beroepen verenigen, informeren, adviseren en hun belangen behartigen. UNIZO speelt zowel op lokaal, regionaal, nationaal als Europees niveau een actieve rol in overleg- en adviesorganen.
Op lokaal niveau is de zaakvoerder van Quality Software actief als voorzitter van UNIZO Aartselaar.

Onder zeer ruime belangstelling vond op donderdag 6 mei 2010 de eerste officiële activiteit van UNIZO Aartselaar plaats. De ruim 130 aanwezigen werden in het Atrium van Koffie F. Rombouts NV verwelkomd door toespraken van Gunter Fasoel, voorzitter van UNIZO Aartselaar en Xavier Rombouts, gedelegeerd-bestuurder van Koffie F. Rombouts NV. Vervolgens beet Karel Van Eetvelt, gedelegeerd-bestuurder van UNIZO de spits van de gastsprekers af waarna Vlaams minister-president zijn bijdrage tot de avond leverde met een afsluitende toespraak.

Deze bijeenkomst werd fel gesmaakt door de aanwezige ondernemers, zowel naar inhoud van de toespraken als naar accommodatie en culinaire verwenning na afloop van de toespraken. De talrijke opkomst maar ook de informele gesprekken tijdens de receptie bewijzen de sterke interesse van de lokale ondernemers, het brede draagvlak in de gemeente en de nood aan lokale ondersteuning door UNIZO Aartselaar.