Contact

QUALITY SOFTWARE
Jan Davidlaan 7
2630 Aartselaar
phone +32 (0)3 844 87 97
fax +32 (0)3 844 97 97
routeRoutebeschrijving

NL DE EN

Routebeschrijving

Ons kantoor is gunstig gelegen : vlakbij de A12, met een goede verbinding naar de E19 en E17.


Grotere kaart weergeven

Hoe bereik je ons?

Via de A12

Vanuit Brussel : neem de 2de afrit na de Rupeltunnel . Sla rechtsaf aan de 1ste lichten. Volg de straat tot aan het einde. Sla vervolgens 2x na elkaar linksaf : u bent nu in de Jan Davidlaan.

Vanuit Antwerpen : neem de afrit ter hoogte van SKM en sla aan de 1ste lichten linksaf. Steek de A12 over. Volg de straat tot aan het einde en sla vervolgens 3x na elkaar linksaf : u bent nu in de Jan Davidlaan.

Via de E19

Vanuit Brussel/Mechelen : neem de afrit Kontich/Aartselaar/Boom . Op het einde van de afrit gaat u linksaf. Rijd onder de E19 door en sla aan de 1ste lichten rechtsaf. U passeert Industriezone Satenrozen aan uw rechterkant en komt uit op een kruispunt . Steek het kruispunt recht over. Volg de weg tot aan een T-vormig kruispunt. Sla linksaf en rij door tot aan het volgende T-kruispunt. Sla hier rechtsaf en neem vervolgens de 2de straat links : u bent nu in de Jan Davidlaan.

Vanuit Antwerpen : neem de afrit Kontich/Aartselaar/Boom en sla op het einde van de afrit rechtsaf. Sla rechtsaf aan de 1ste lichten. U passeert Industriezone Satenrozen aan uw rechterkant en komt uit op een kruispunt . Steek het kruispunt recht over. Volg de weg tot aan een T-vormig kruispunt. Sla linksaf en rij door tot aan het volgende T-kruispunt. Sla hier rechtsaf en neem vervolgens de 2de straat links : u bent nu in de Jan Davidlaan.