Contact

QUALITY SOFTWARE
Jan Davidlaan 7
2630 Aartselaar
phone +32 (0)3 844 87 97
fax +32 (0)3 844 97 97
routeRoutebeschrijving

NL DE EN

Realisaties

Geen standaardoplossingen. Alles is maatwerk.
Een greep uit onze realisaties :

Documentenbeheer

Voor een ingenieursbureau ontwikkelde Quality Software een dossier- en document beheerssysteem om de administratieve taken te vereenvoudigen en te zorgen voor een meer efficiënte werking.

Optimale beheersing van goederenstromen

Voor een transportbedrijf ontwikkelde Quality Software een softwaretool om transport, opslag en distributie zo optimaal mogelijk te beheren. Met tijdwinst en verhoogde efficiëntie gekoppeld aan minder fouten en kosten draait het bedrijf op volle toeren.

Beheer van akten, statuten en documenten

Voor een bankverzekeringsgroep ontwikkelde Quality Software een document management tool om diverse templates te beheren en creëren. De gebruiker kan hiermee op een efficiënte en gemakkelijke manier met documenten, statuten en akten werken. Dit resulteert in minder fouten en een enorme tijdswinst.

Beheer van marktinformatie

Voor een internationale financiële instelling ontwikkelde Quality Software een applicatie die marktinformatie samen brengt en consulteerbaar maakt. Op die manier is de meest recente marktinformatie voor iedereen beschikbaar.

Software voor financiële analyse en rapportering

In samenwerking met onze business partner ontwikkelde en ondersteunt Quality Software een gebruiksvriendelijke toepassing voor accountants en bedrijfsrevisoren die hen toelaat het volledige jaarrapport van hun klanten te maken. Het integreert alle elementen waarvoor zij afzonderlijke programma’s gebruikten : opmaken en publiceren van jaarrekening, aangifte van vennootschapsbelasting, opmaken van interne balans, diverse analyses, verslagen en notulen. Gedaan met het eindeloos overbrengen en ingeven van gegevens uit verschillende programma’s.

Beheren van verzekeringspolissen, vervaldagen, schadegevallen.

Voor een onafhankelijke verzekeringsmakelaar ontwikkelde Quality Software een programma dat de makelaar toelaat klanten, verzekeringsmaatschappijen, polissen, vervaldagen en schadegevallen op te volgen.

Administratieve efficiëntie

Voor een glasconstructiebedrijf ontwikkelde Quality Software een gedetailleerd softwareprogramma dat de administratieve voorbereiding, planning en opvolging van productie en -plaatsing samenbrengt en deze koppelt SAP Business One waarin de verdere boekhoudkundige en financiële afhandeling gebeurt.

Werkplanning en voorraadbeheer in een muisklik

Voor een fietsenfabrikant ontwikkelde Quality Software een programma die zijn bedrijfswerking vereenvoudigt: klanten- en leveranciersbeheer, voorraad- en werkplanning, groothandel- en detailverkoop. Het resultaat? Een betere klantenservice en klantencommunicatie.

Organiseren van aan- en verkoopactiviteiten

Numisoft is een beheerssysteem voor professionele schattingen en adviezen van muntenverzamelingen en handel in edele metalen en juwelen. Het organiseert de administratie en aankoop- en verkoopactiviteiten.

Efficiënte verkoopssoftware

Voor een outlet store met verschillende vestigingen ontwikkelde Quality Software een voorraadbeheer- en touchscreen kassassysteem. Alle daginkomsten, voorraadbeheer, etc. worden centraal beheerd – vanop afstand.

Toegangscontrole via vingerafdruk

Voor een franchisenemer van een grootwarenhuisketen ontwikkelde Quality Software een toegangscontrole- en tijdsregistratiesysteem op basis van een fingerprint identificatietoestel.

Administratieve ruggensteun

Een centrum voor rugschool en preventie gebruikt maatsoftware dat het centrum administratief ondersteunt. Alle activiteiten zijn erin opgenomen: klanten-, cursus-, agendabeheer en facturatie.

Offertes automatiseren

Voor een constructiebedrijf ontwikkelde Quality Software een offertegenerator. Het systeem zorgt voor de automatische opmaak van offertes op basis van standaardoffertes uit een centrale databank. De offertes worden rechtstreeks vanuit de applicatie afgedrukt of geëxporteerd naar Word. Na goedkeuring wordt automatisch een orderbevestiging doorgestuurd en een dossier geopend met alle projectdocumenten en -gegevens.