Contact

QUALITY SOFTWARE
Jan Davidlaan 7
2630 Aartselaar
phone +32 (0)3 844 87 97
fax +32 (0)3 844 97 97
routeRoutebeschrijving

NL DE EN

Partners

Quality Software doet een beroep op de beproefde en wijdverspreide technologie van gekende partners. Op die manier bieden we u een duurzame en gebruiksvriendelijke software-oplossing en garanderen we kwaliteit en continuïteit.

Onze technologiepartners

De software applicaties worden geschreven voor een Microsoft omgeving: overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Hiervoor maken wij gebruik van bewezen standaarden : .NET framework, SQL Server database.
Quality Software gebruikt het technologisch platform van CAS om oplossingen voor relatiebeheer en informatiedeling op maat van de KMO uit te werken. Onze extra partner kwalificatie als Development Center laat ons toe in deze technologie concrete maatwerk oplossingen te ontwikkelen.
Wij kiezen voor de betrouwbare en actuele software van UNIT4 C-Logic en verzekeren u van een solide partner en krachtige oplossingen voor al uw boekhoudkundige en financiële verplichtingen.
De software-oplossingen kunnen een Isabel module integreren zodat u over een oplossing beschikt om uw elektronische transacties te beheren.
Voor een optimale beveiliging van uw softwareapplicatie en data voorzien wij onze oplossingen met F-Secure beveiligingstechnologieën.