Over Quality Software

BEDRIJFSZEKER - BETAALBAAR - KWALITEIT

Software integratie vraagt om een betrouwbare partner. U investeert en wil de garantie dat de ICT oplossing bijdraagt tot efficiënter werken. Vandaag en morgen.

Quality Software heeft een ruime ervaring in de bedrijfswereld. Door diverse softwareapplicaties te ontwikkelen, voor grote en kleine bedrijven, bouwden we een brede expertise uit. Die expertise en ervaring bundelen we nu tot de beste software-oplossing.

SOFTWARE-ONTWIKKELING EN ADVIES

Een grondige kennis van uw bedrijfswerking liggen aan de basis van software-integratie. We vertrekken steeds van wat uw bedrijf nodig heeft. Hierdoor krijgt u gericht advies over passende oplossingen voor uw organisatie.

STEVIGE BASIS VOOR CONTINUÏTEIT

Quality Software werkt samen met solide technologiepartners, dat is uw garantie voor continuïteit. De basistechnologie is dezelfde en wordt aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. Zo biedt uw softwareoplossing ook in de toekomst een meerwaarde.

EEN STERK EN GETALENTEERD TEAM

Quality Software werd opgericht door Gunter Fasoel. Hij werkte jarenlang als ICT consultant aan automatiseringsopdrachten bij financiële instellingen en multinationale ondernemingen. In 1998 bundelde hij zijn kennis en ervaring en richtte Quality Software op. De eerste projecten kwamen uit de financiële sector en van grote bedrijven. De medewerkers van Quality Software vormen een sterk team van kwaliteitsvolle, hoogopgeleide medeondernemers. 

Quality Software realiseert vandaag nog steeds projecten bij grote bedrijven. Daar houden we ook aan, omdat we zo voeling houden met de nieuwste technologieën. Die expertise gebruiken we om aangepaste oplossingen te bieden voor KMO’s. De klanten waarderen Quality Software voor de ruime ervaring, de bekwame ondersteuning en de persoonlijke aanpak